Teeka Tiwari Bitcoin-prisforudsigelse: BTC vil ramme 70k „hurtigere end folk indser“

Bitcoin har lige nået sit højeste punkt siden 2018, og nogle analytikere mener, at det vil stige til nye heltidspunkter i den nærmeste fremtid.

Crypto-investeringsanalytiker Teeka Tiwari forudsiger, at bitcoin når $ 60.000 eller $ 70.000 „meget hurtigere end de fleste mennesker er klar over.“

I et nylig Zoom-opkald med Chris Lowe fra Legacy Research Group forudsagde Teeka specifikt bitcoin, der voksede så højt som $ 60.000 eller $ 70.000 USD.

Selvom Teeka ikke udstedte en tidslinje for sin forudsigelse, insisterede Teeka på, at vi vil se kryptokurver med „multitrillion-dollar market cap“ inden for den nærmeste fremtid – svarende til hvordan aktier som Amazon og Apple har multitrillion-dollar markedskapsler i dag:

„Du vil se kryptokurver med markedsdæk på flere millioner dollars – som hvordan du nu ser aktier som Amazon og Apple med markedsdæk på flere millioner dollars.“

Teeka forudsagde tilbage i august, da bitcoin svævede mellem $ 10.000 og $ 12.000.

I løbet af de sidste par uger er Bitcoin Era steget til de seneste højder og nået op til $ 13.793 den 27. oktober. Selvom prisen er trukket lidt tilbage de seneste dage, opfordrer nogle til bitcoin til at nå et nyt rekordhøjt niveau inden udgangen af ​​2020 .

Teeka satte bevidst ikke en tidslinje på sin forudsigelse og sagde, at han ikke ønskede at blive bakket op i et hjørne – svarende til hvordan andre kryptovaluta ‚guruer‘ har set dårlige ud, når deres prisforudsigelsesdatoer er kommet og gået:

”Jeg vil ikke male mig ind i et hjørne og sige hvornår. Men det vil ske meget hurtigere end de fleste mennesker er klar over. ”

2020 har været et usikkert år for alt, men bitcoin har været relativt stabil hele året. Verdens største kryptokurrency har fortsat langsomt akkumuleret markedsdækning gennem året.

Mens nogle mener, at der vil være en korrektion inden udgangen af ​​dette år, tror andre, at bitcoin vil stige. Vi kunne se en tumultuøs afslutning på 2020. Med det amerikanske præsidentvalg og usikre COVID-19-behandlinger kunne bitcoin være et sikkert tilflugtssted for investorer i en verden af ​​usikkerhed.

I sit interview hævder Teeka, at vi er i „måske anden halvdel af bare den første inning på dette tyremarked.“ Så meget som bitcoins pris er steget i de seneste måneder, mener Teeka, at dette kun er de første 10% af tyremarkedet – med de resterende 90% bølge, der stadig kommer:

”Vi befinder os måske i anden halvdel af den første inning på dette tyremarked. Du vil se bitcoin nå $ 60.000 eller $ 70.000. ”

Hvorfor Bitcoin kunne stige til all-time højder

Der er grunde til at være optimistiske omkring bitcoin i den nærmeste fremtid. Teeka og hans team har samlet alle følgende beviser, der viser den langsigtede levedygtighed af bitcoin og digitale valutaer generelt:

Fidelity (en af ​​verdens største aktivforvaltere), Intercontinental Exchange (ICE, ejeren af ​​New York Stock Exchange) og JP Morgan Chase (en af ​​Amerikas største banker) skaber kryptoprodukter og -tjenester til kunder.

Walmart, Visa, IBM, Citigroup og UPS anvender blockchain-teknologi og bruger den til at spore forsyningskæder og grænseoverskridende transaktioner.

Milliardærs hedgefonde fordeler en del af deres porteføljer til bitcoin, og et stigende antal kapitalforvaltere anbefaler at lægge et stykke af din portefølje i alternative aktiver som bitcoin.

Forsvarsministeriet, Secret Service og NASA arbejder med blockchain-teknologi til national sikkerhed og udforskning af rummet.

Centralbankerne i Kina, Sverige og Frankrig udforsker lanceringen af ​​deres egne digitale valutaer kaldet Central Bank Digital Currency (CBDC), der kan ændre fremtiden for national valuta, som vi kender den.

Det er dog ikke alle gode nyheder for krypto. Den 30. oktober faldt bitcoin pludselig 4%, da Bank of America forudsagde et markedskrasch på 20%. Dow Jones Industrial Average er faldet 7,55% siden 12. oktober, og nogle antyder, at denne vinter vil være afslutningen på markedets historiske tyremarked – hvilket fører til usikre tider for bitcoin.

Selvfølgelig hævder kritikere, at usikre tider fører til en stigning i bitcoinpriserne. Bitcoin leverer det eftertragtede ‚alfa‘ investorer søger. Bitcoin stiger eller falder på forskellige faktorer end traditionelle markeder, og det er ikke bundet til økonomien i et bestemt land.

Teeka henvendte sig først til Legacy Research Group-teamet tilbage i 2016 og opfordrede dem til at dække kryptovalutaer.

Det er klart, Teeka mener, at bitcoins lyseste dage er foran. Følg med for at se om bitcoin når $ 60.000 til $ 70.000 inden for den nærmeste fremtid.

Den lange tid bitcoin-advokat er også vært for en kommende begivenhed onsdag den 11. november 2020 kl. 20 ET kaldet Teeka Tiwaris Crypto Catch-Up begivenhed. Crypto Catch Up webinar hostet af Palm Beach Research Groups Teeka Tiwari vil blive omtalt som ‚Den sidste chance for at få det liv, du ønsker‘, hvor t