Hash Watch: 73% van de Bitcoin-kasblokken die met BCHN worden ontgonnen, Poloniex lanceert Fork Futures

De Bitcoin Cash (BCH) upgrade is 21 dagen weg en er is een mogelijkheid dat de blokketen op 15 november wordt gesplitst. Op zondag 25 oktober laten de statistieken zien dat 731 van de laatste 1.000 blokken zijn gedolven met behulp van de BCHN volledige node software.

De voorstanders van Bitcoin Profit wachten geduldig op de volgende BCH-upgrade die ongeveer drie weken verwijderd is. News.Bitcoin.com meldde op 1 september dat door het omstreden Infrastructure Funding Proposal toegevoegd aan de codebase van Bitcoin ABC, het netwerk zich mogelijk zal splitsen.

23 dagen later legde onze newsdesk uit dat ongeveer 61% van de ontgonnen blokken BCHN waren. Snel door naar zondag 25 oktober, want de voorstanders van BCHN hebben gemerkt dat het percentage voor BCHN is gestegen.

Op dit moment, volgens de statistieken die voortvloeien uit het webportaal Coin Dance, werden 73% of 731 blokken van de 1.000 gedolven met behulp van BCHN. Een grote meerderheid van de prominente mijnwerkers signaleert BCHN in hun muntbasis bericht parameters na het vinden van een BCH blok.

Hash Watch: 73% van de Bitcoin-kasblokken ontgonnen met BCHN, Poloniex lanceert Fork Futures
Statistieken van het webportaal Muntendans op zondag 25 oktober 2020.
De Bitcoin Cash blokkeert de historische samenvatting op de Coin Dance webportal en toont 24 uur per dag statistieken op 73,6% ten tijde van de publicatie.

Hash Watch: 73% van de Bitcoin Cash Blocks Mined With BCHN, Poloniex lanceert Fork Futures
Statistieken van het webportaal Muntendans op zondag 25 oktober 2020.
Sinds het hash watch report van onze newsdesk van eind september zijn er een aantal aankondigingen van uitwisselingen geweest. Op 23 oktober publiceerde de populaire Koreaanse beurs Bithumb noodplannen voor de vork.

Volgens een losse vertaling van de verklaring, als er een „airdrop“ en een „nieuwe ketting“ is, „zal Bithumb het ondersteunen na het veiligstellen van de stabiliteit.“

Bovendien heeft het handelsplatform Poloniex de BCH-futures-markten voor de komende vork onthuld.

Hash Watch: 73% van de Bitcoin Cash Blocks die met BCHN worden ontgonnen, Poloniex lanceert de Fork Futures.
(Links) BCHN en BCHA termijnmarkten van Coinex. (Rechts) BCHN en BCHA termijnmarkten van Poloniex. De getoonde screenshot van de marktprijzen werd opgenomen op 25 oktober 2020, 21 dagen voor de upgrade van 15 november.
Poloniex heeft twee markten gekoppeld aan USDT, waaronder de BCHA markt voor ABC en een BCHN/USDT markt voor BCHN. De markten van Poloniex voor BCHN hebben een prijs van $298 per munt, terwijl de laatste handel voor BCHA rond de $45 lag.

Over de andere twee termijnmarkten voor deze vork op Coinex en Coinflex zijn de statistieken relatief gelijk. De futures van Bitcoin ABC handelen voor $32 op Coinflex en op Coinex ABC-swaps voor $33.

De voorstanders van BCH moeten eraan herinnerd worden dat niet alle beurzen de nieuwe keten zullen ondersteunen. In 2018 bijvoorbeeld, kregen sommige individuen die fondsen op beurzen achterlieten hun bitcoinsv (BSV) niet of moesten ze verschrikkelijk lang wachten.

Het is een goed idee om ervoor te zorgen dat de beurs de aankomende Bitcoin Cash (BCH) vork ondersteunt en als het handelsplatform dat niet doet, moeten klanten overstappen op een niet-klantgerichte oplossing of een andere beurs die een splitsing zal ondersteunen.

Gebruikers die toegang hebben tot hun BCH-sleutels op een niet-custodiale manier zullen in staat zijn om de fondsen te splitsen via een tool die het splitsingsproces beheert.

Gedurende de komende drie weken kunnen gebruikers het webportaal Coin Dance controleren op blokgegevens en informatie over upgrades. Verder zal news.Bitcoin.com de nieuwste infrastructuuraanbieders volgen, zoals beurzen en portemonneeservices die noodplannen onthullen.

Traditioneel onthullen de meeste crypto-serviceproviders noodplannen twee weken voor het evenement of soms vertrouwen ze op oudere verklaringen van eerdere vorken.